Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
hello world!

Arcfiatalítás műtét nélkül – A vékonyszálas kontúrterápia előnyei

Az arcfiatalítás fájdalommal, drasztikus kezeléssel, kockázatokat rejtő altatással és hosszas felépülési idővel jár. Még mindig sokakban él ez a téves kép, pedig a fiatalos vonások megőrzéséhez ritkán van szükség plasztikai beavatkozásra. A minimál invazív eljárások – például a vékonyszálas kontúrterápia (FTC kezelés) – megjelenése óta kockázatokkal járó műtét nélkül is lehetőség van az arc kontúrjának helyreállítására és a bőr megemelésére.

Egy esztétikai specialista felkeresése előtt teljesen természetes, ha a leendő páciensben kérdések merülnek fel. A vékonyszálas kontúrterápia esetében ez hatványozottan igaz, hiszen a hialuronsavas volumenpótláshoz vagy a botox kezeléshez képest az FTC (Fine Thread Contour) eljárás folyamatáról, hatékonyságáról és alkalmazhatóságáról ritkábban esik szó. Ezt a hiányosságot szeretnénk az alábbiakban pótolni.

A vékonyszálas kontúrterápia menete

Az FTC kezelés a laza szövet minimál invazív feszesítő technikája, ami műtéti beavatkozás nélkül képes elérni, hogy a megereszkedett arcbőr tömörebbé, rugalmasabbá és fiatalosabbá váljon. A bőrfelület megtisztítása, fertőtlenítése és érzéstelenítése után egy terápia alkalmával különböző típusú és méretű (alkalmanként minimum 10, de akár 100) bioszál befűzésével serkentjük a szervezet saját kollagén- és a kötőszövet egyéb elasztikus és kontraktilis alkotórészeinek felfokozott termelődését – mindez szószoros értelembe vett bio-doppingként hat a bőrre és a kötőszövetekre.

Az eredmény nem a szálak megfeszítésével, a szálbehúzáskor alakul ki, hanem 1-2 hónap elteltével a szervezet reakciójának köszönhetően. A beavatkozás időtartama a beültetendő szálak mennyiségétől függ (általában 30-60 percet vesz igénybe).

Arcfiatalítás műtét nélkül – A vékonyszálas kontúrterápia előnyei

A terápia során használt szövetbarát, felszívódó bioszálak stimulálják a kötőszöveti sejteket, felgyorsítják a kollagén- és elasztin termelést, hosszú távon pedig fokozzák a szervezet regeneratív folyamatait. Az eredmény első jelei a kezelés után 6-8 héttel jelentkeznek, a felfokozott kötőszöveti regeneráció pedig akár 12-18 hónapig tarthat.

A vékonyszálas kontúrterápia alkalmazhatósága

Az FTC kezelés az alábbi célok eléréséhez nyújthat hatékony segítséget:

• Helyreállítja az arc kontúrját.

• Megemeli, tömöríti és feszesíti a petyhüdt, tónusvesztett bőrt.

• Felhasználási területtől függően segíti a középarc, az arc alsó harmada, vagy épp a toka kötőszövetének feszesítését és bőrének fiatalos megjelenését.

A vékonyszálas kontúrterápia előnyei

• Műtétmentes megoldást kínál az öregedés látható jeleivel szemben.

• Az érzéstelenítő krémnek köszönhetően csak minimális fájdalommal jár.

• Nem kell sebhelyekkel vagy hosszas gyógyulási idővel számolni.

• Természetes módon fokozza a kollagén- és elasztintermelést.

• Más orvosesztétikai kezelésekkel együtt is alkalmazható.

• A szövetbarát bioszálak teljes mértékben felszívódnak.

• Hatása elnyúló, még jóval a szálak felszívódását követően is fokozott elasztin- és kollagéntermelést figyelhetünk meg – akár 12-18 hónapig.

Arcfiatalítás műtét nélkül – A vékonyszálas kontúrterápia előnyei

Kiknek lehet ideális választás az FTC kezelés?

A vékonyszálas kontúrterápia segítségével a kötőszövet öregedése hatékonyan megelőzhető, ezért 30 éves kor környékén – amikor a rost- és zsírszövetvesztésnek még csak a kezdeti jelei mutatkoznak – mindenkinek ajánlott bejelentkezni az első kezelésre.

Természetes módon, művi hatás, sebhely és gyógyulási idő nélkül venné fel a harcot az öregedés látható jeleivel szemben? Szeretné megelőzni, hogy a fiatalos vonásokért plasztikai sebész segítségét kelljen kérni? Forduljon bizalommal a JP-Med Orvosesztétikai Stúdió szakembereihez: Dr. Jánosy Eszter és Dr. Jánosy Péter szeretettel várják a jelentkezését.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK


Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram