Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
hello world!

Az életkor csak egy szám – Az öregedés folyamata kontroll alatt tartható

Amikor a tükörbe pillantva elégedettek vagyunk azzal, aki visszatekint ránk, jogosan merül fel bennünk a gondolat, hogy ezt az állapotot szeretnénk minél tovább megőrizni. Az idő múlását természetesen nem áll módunkban megállítani, a megelőző, biostimulációs és biomodulációs kezelések segítségével viszont az öregedés folyamatát – vagyis annak szemmel látható jeleit és a szemmel nem látható szöveti változásokat, azaz bőrünk biológiai életkorát – lehetőségünk van befolyásolni.

A bevezetőben említett szépészeti beavatkozásokat összefoglaló elnevezések sokak számára ismerősek lehetnek, a tapasztalat viszont azt mutatja, hogy többen vannak azok az érdeklődők, akik nem tudják pontosan, mit takarnak a megelőző, biostimulációs és biomodulációs kezelések. Számukra szeretnénk részletesebben bemutatni, hogy az öregedés folyamata milyen módszerek segítségével tartható kontroll alatt.

Megelőző kezelések

A bőr életkorának megőrzésében vagy fiatalításában a legjobb eredményeket akkor lehet elérni, ha nem az öregedés folyamata következtében leromlott állapotot kell kezelni, hanem a megelőzésre lehet koncentrálni, és konzerválható a fiatalság. Ellenkező esetben – ha az öregedés folyamata már előrehaladott – csak nagyobb erőfeszítések árán, kisebb valószínűséggel érhető el a kitűzött cél. 

Öregedés folyamata

Mivel a bőröregítő faktorok – például a napfény, a környezeti toxinok, a nem megfelelő táplálkozás, a szabad gyökök, a stresszes életmód vagy az alvási nehézségek – egyre hangsúlyosabban vannak jelen az életünkben, érdemes minél előbb figyelmet fordítani az öregedési folyamatok megelőzésére. Ebben nyújtanak segítséget az olyan kezelések, mint a Baby Botox, a Beauty Booster, a Redensity 1 vagy az FTC vékonyszálas kontúrterápia.

Bővebben a megelőző kezelésekről »

Biostimulációs kezelések

A preventív eljárások speciális válfajaként számon tartott biostimulációs – ránctöltő és bőrfeszesítő – kezelések lényege, hogy külső impulzus hatására fokozzák a bőr természetes öngyógyító, fiatalító folyamatait. Ez a külső stimuláció lehet mechanikus vagy kémiai jellegű hatás, hőhatás vagy egyéb inger.

Öregedés folyamata

Hogy kinél, mi alkalmazható legsikeresebben, azt nem az életkor, hanem a bőr állapota határozza meg. Amennyiben még nem túl előrehaladott a bőr öregedése, azaz van még tartalék a szövetekben, amit megfelelő kezelésekkel kihasználhatunk, akkor nagyon jó eredménnyel stimulálhatóak a szervezet saját erőforrásai. A töltő és bőrfeszesítő eljárások között megtalálhatóak az FTC Intense, a Beauty Touch, a Simetro és a Plasmage kezelések.

Bővebben a biostimulációs kezelésekről »

Biomodulációs kezelések

A biostimulációs terápiákkal ellentétben a biomodulációs kezelések nem a szervezet saját erőforrásain alapulnak. Céljuk nem a regeneratív folyamatok serkentése, hanem a meglévő struktúrák átalakítása természetes módon a szervezetünk által is termelt, 100%-ban lebomló és kiürülő anyagok felhasználásával. Ide sorolhatjuk a legtöbb olyan eljárást, amely során hiányzó volument pótolunk.

Öregedés folyamata

A töltőanyag hatóanyaga általában a hialuronsav, amely a bőrben és kisebb-nagyobb mennyiségben szinte minden szövetben jelen lévő természetes poliszacharid – az ízületek „olajozása” mellett a szövetek rugalmasságát és a bőr volumenének megtartását is biztosítja. Ide tartozik az RHA2 filler, az RHA3 filler, a Global Action filler, az Ultra Deep filler, a Redensity 2 filler, az RHA Kiss filler, mint volumenpótló eljárások és a Meso-botox és a Vector lifting, mint nem volumenpótláson alapuló biomodulációs eljárások.

Bővebben a biomodulációs kezelésekről »

A személyre szabott és folyamatos terápiás terv kialakítása a cél

Az orvos esztétika terápiákra nem alkalmi beavatkozásként kell tekinteni – ahogy fodrászhoz, kozmetikushoz is rendszeresen járunk, úgy ezeket a kezeléseket is folyamatosan, személyre szabott terápiás terv szerint kell végezni. Kizárólag így van lehetőség arra, hogy az öregedés folyamata lelassíthatóvá vagy megállíthatóvá váljon.

Az orvos-esztétika alapvető filozófiája, hogy a drasztikus sebészeti beavatkozások helyett rendszeres (éves, féléves), kevésbé megterhelő, természetes anyagokon és eljárásokon alapuló kezelésekkel őrizzük meg a bőr fiatalságát, valamint az arcvonások összhangját a „lélek életkorával”. Ebben tud segítséget nyújtani Önnek Dr. Jánosy Eszter és Dr. Jánosy Péter.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK


Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram