Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
HIALURONSAVAS TÖLTÉS SEGÍTSÉGÉVEL ÁTALAKÍTJUK A MEGLÉVŐ STRUKTÚRÁKAT

Biomodulációs kezelések

Hialuronsavas töltés - Pótoljuk a hiányzó volument

A biostimulációs terápiákkal ellentétben a biomodulációs kezelések nem a szervezet saját erőforrásain alapulnak. Céljuk nem a regeneratív folyamatok serkentése, hanem a meglévő struktúrák átalakítása. Ide sorolhatjuk a legtöbb olyan eljárást, amely során hiányzó volument pótolunk.

Az általunk használt töltőanyag hatóanyaga jellemzően a hialuronsav, amely a bőrben és kisebb-nagyobb mennyiségben szinte minden szövetben jelen lévő természetes poliszacharid. Saját molekulatömegének mintegy ezerszeresét képes megkötni vízmolekulákból. Ez kiválóan alkalmassá teszi az ízületek „olajozása” mellett a szövetek rugalmasságának, a bőr volumenének megtartására.

A sejtek folyamatosan termelnek és bontanak el hialuronátot, a molekula életideje így néhány napnál nem több, mennyiségét pedig a termelés és elbomlás kényes egyensúlya határozza meg. Megfelelő érzéstelenítés és technika mellett a hialuronsavas töltés fájdalommal nem, legfeljebb némi diszkomfort érzéssel járhat.

Hosszantartó eredményt garantálunk

A biomodulációs kezelés ránctalanító hatása egyből a terápiát követően láthatóvá válik, azonban 2 hét elteltével tapasztalható a definitív eredmény. Hatástartama átlagosan 12 hónap. Ez idő alatt a szövetek saját hialuronsav termelését nem mérsékli, a volumencsökkenés ennél fogva nem lesz jelentősebb a kiindulási állapotnál a töltőanyag lebomlását követően.

Tekintse meg biomodulációs kezeléseinket, és foglaljon időpontot! Szeretettel várjuk a jelentkezését!

RHA2 filler

A kezelés során használt hialuronsav tartalmú gél képes ellenállni az arc különböző területein jellemző rendszeres izommozgásoknak, így nemcsak volumenpótlást, de természetes megjelenést is biztosít a felhasználó számára. Különösen alkalmas enyhén vagy közepesen mély arcvonalak korrigálására és az ajak teltségének növelésére.

RHA3 filler

Ez a reziliens hialuronsavat tartalmazó töltőanyag első sorban rendkívüli rugalmasságáról és stabilitásáról ismert. Összetétele igen hasonló a szervezetben természetes módon található hialuronsavhoz. Lassú lebomlásának köszönhetően tartós eredményeket biztosít.

Global action filler

Keresztkötött és nem keresztkötött hialuronsavat tartalmazó univerzális készítmény, amely kiválóan alkalmas a közepesen mély ráncok és a nazolabiális barázdák, illetve a glabella kezelésére.

Ultra Deep filler

Magas viszkozitású és elaszticitású töltőanyag közepes és mély ráncok kezelésére, „sexy vector” töltésre, illetve az állvonal formálására.

Redensity 2 filler

Kimondottan szemkörnyéki használatra fejlesztett töltőanyag keresztkötött és nem keresztkötött hialuronsavval, illetve lidokainnal.

RHA Kiss filler

Az ajakkontúr javítására, a száj körüli ráncok és az ajkak töltésére tervezett hialuronsav tartalmú anyag.

Meso-botox

A kezelés során mikrotűs eljárással alacsony koncentrációja botoxot juttatunk az arcbőrbe. A hagyományos botoxkezeléshez képest a különbség az, hogy a hatóanyagot nem az izomba, hanem a bőr mélyebb rétegeibe fecskendezzük. A kezelés eredményeként azonnal simábbá válik az arcbőr, összehúzódnak a pórusok, és csökken a verejtékezés.

Vector lifting

Az eljárás lényege, hogy polidioxazol bevonatú szálakat bizonyos fix régióktól indulva „lehorgonyzunk” a bőr mélyebb rétegeiben, majd a környező, mobilis szöveteket fizikálisan felhúzzuk. Egy-egy oldalon jellemzően 2-3 szállal is látványos eredményeket tudunk elérni.
ORVOSI KEZELÉSEK

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a
Bejelentkezés: +36 20 955 1032
Email cím: [email protected]

HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK

Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
E-mail cím: [email protected]
ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram