Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
hello world!

Bőrdiagnosztika – Feltárja a múltat, megmutatja a jelent, előjelzi a jövőt

A bőr nem felejt! Ennek a – dermatológusok által gyakran emlegetett – mondatnak csak kevesen hallják meg a valódi üzenetét. Az emberek jelentős része élete első néhány évtizedében fittyet hány a rendszeres bőrápolásra, a nemtörődöm hozzáállás következményeivel pedig csak később szembesül. Miben nyújt segítséget a bőrdiagnosztika?

A bőr nemcsak egy szemmel látható védvonalként funkcionál a külvilág és a test belseje között, hanem a jó közérzet és az egészség szempontjából is alapvető szerepet tölt be.

• Védelmet nyújt a fizikai behatásokkal (nyomásokkal, ütésekkel), az UV-sugárzással, a fertőzésekkel (vírusokkal, baktériumokkal) és a vegyi anyagokkal szemben,

• valamint szerepet játszik a hőszabályozásban, a regenerációban, az érzékelésben és a tápanyagraktározásban egyaránt.

Bőrdiagnosztika - Jp-Med

A bőr tehát nemcsak a legnagyobb, hanem egyúttal az egyik legsokoldalúbb szervünk is. Megszámlálhatatlan – az életben maradásunkhoz nélkülözhetetlen – funkciót tölt be, ráadásul aktuális állapota azt is befolyásolja, hogy a környezetünk milyennek lát bennünket.

A bőrünkön megjelenő anyajegyek eltávolítása egészségügyi és esztétikai szempontból egyaránt indokolttá válhat – a fel nem ismert melanoma életet veszélyeztető állapotot idézhet elő, az arcon vagy testhajlatban kialakuló, nagyobb kiterjedésű vagy csüngős bőrelváltozás pedig önértékelési problémához és kellemetlen helyzetekhez vezethet. Korábbi cikkünkből megtudhatja, hogy miért az ősz a legideálisabb időpont az anyajegyek eltávolítására.

Miben nyújt segítséget a bőrdiagnosztika?

1. Hozzásegít a személyre szabott kezelési terv felállításához.

2. A kezelések hatékonysága pontosan nyomon követhetővé válik.

3. Az eredmények ismeretében lelassíthatóvá válik a bőröregedés folyamata.

Az ezerszeres nagyításban végzett vizsgálat segítségével feltárhatóvá válik a bőr aktuális állapota, feltérképezhetők a régmúltban szerzett „sérülések” (például az erőteljes leégések nyomai), és már kezdeti stádiumban felfedezhetők a bőr mélyén kialakuló elváltozások – például értágulatok, ráncok, pigmentfoltok. Ez nemcsak a személyre szabott kezelés összeállításához, hanem a non invazív és (minimál) invazív beavatkozások eredményességének monitorozásához is segítséget nyújthat.

Mit tár fel pontosan a bőrdiagnosztika?

A megtisztított arcbőrre helyezett vizsgálófej segítségével megállapítható a bőrtípus, és – a referenciaértékekhez viszonyítva – felmérhető a bőr

• érzékenysége,

• hidratáltsága,

• faggyútermelése,

• egyenetlensége,

• rugalmassága,

• pigmentáltsága,

• valamint a pórusok mérete.

Bőrdiagnosztika - Jp-Med

Bőrdiagnosztika – Évente egy alkalommal mindenkinek javasolt!

Minden ember bőre eltérő. Csak akkor lehet megfelelően ápolni, a bőröregedés látható jeleinek kialakulását megfékezni és az esetleges problémákat kezelni, ha ismert a bőrtípus, valamint a három réteg – epidermis, dermis és subcutis – aktuális állapota. Ennek felméréséhez nyújt segítséget a bőrdiagnosztika, amelynek elvégzése évente egy alkalommal ugyanúgy mindenki számára javasolt, mint egy általános nagylabor vagy egy fogászati szűrővizsgálat.

Szeretné feltárni, hogy mit rejt a múlt, mit mutat a jelen és mit tartogat a jövő? Forduljon bizalommal Dr. Jánosy Eszterhez és Dr. Jánosy Péterhez, akik a legkorszerűbb eszközök segítségével pontosan meg tudják határozni, hogy Önnek és bőrének mire van szüksége!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
ORVOSI KEZELÉSEK

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a
Bejelentkezés: +36 20 955 1032
Email cím: [email protected]


HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®
KEZELÉSEK

Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram