Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
TÖLTŐ ÉS BŐRFESZESÍTŐ ELJÁRÁSOKKAL FOKOZZUK AZ ÖNGYÓGYÍTÓ FOLYAMATOKAT

Biostimulációs kezelések

Figyelembe vesszük a bőr öregedését

A preventív eljárások speciális válfajaként számon tartott biostimulációs – ránctöltő és bőrfeszesítő – kezelések lényege, hogy külső impulzus hatására fokozódnak a bőr természetes öngyógyító folyamatai – ideértve a kollagéntermelést és a szervezet saját erőforrásainak serkentését. Ez a külső stimuláció lehet egyfajta mechanikus vagy kémiai jellegű hatás, hőhatás vagy egyéb inger.

Hogy kinél, mi alkalmazható legsikeresebben, azt nem az életkor dönti el, hanem a bőr kora. Amennyiben még nem túl előrehaladott a bőr öregedése, akkor nagyon jó eredménnyel stimulálhatjuk a szervezet saját erőforrásait.

Töltő és bőrfeszesítő eljárásokat alkalmazunk

A bőr bizonyos tekintetben olyan, mint a léggömb: eleinte feszes és rugalmas, később összeesik, és elveszíti a rugalmasságát. Ilyenkor a léggömbbel két dolgot tehetünk: egyfelől visszatölthetjük az elszökött levegőt, másfelől megerősíthetjük a külső rétegeit. Az előbbi módszer az orvos esztétikában a töltőeljárásoknak, utóbbi a bőrfeszesítő biostimulációs kezeléseknek feleltethető meg.

Ezt a kétfajta eljárást megfelelően kell kombinálni: sem a túltöltés, sem a túlfeszesítés nem tesz jót.

Tekintse meg biostimulációs kezeléseinket, és foglaljon időpontot! Szeretettel várjuk a jelentkezését!

FTC intense

Hatásmechanizmusát tekintve megegyezik a sima FTC kezeléssel, ebben az esetben azonban jóval több, akár 20–100 szálat használunk fel egy alkalommal.

Beauty Touch

A kezelés során peptideket, vitaminokat és nem keresztkötött hialuronsavat juttatunk a dermisbe, amelyek egyfelől azonnali volumenpótlást biztosítanak, később pedig felszívódva hosszú távon fejtik ki hatásukat az élő szövetben.

Simetro

A beauty touch kezeléshez hasonlóan a Simetro hatóanyagai az azonnali feltöltő hatás mellett hosszú távon is stimulálják a kollagéntermelést. Alkalmazható a nyak, a dekoltázs vagy akár a kézfej ránctalanítására is.

NCTF kezelés

A szemkörnyék fiatalítása speciális kihívásokat jelent az orvosesztétikában. Definitív megoldást sokszor már csak a szemhéjplasztika műtéti eljárása jelent, de a kifejezetten szemkörnyék fiatalításra fejlesztett NCTF booster (mikrotűs kezelés) magas hatásfokkal és kiváló eredménnyel alkalmazható erre a régióra is.
ORVOSI KEZELÉSEK

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a
Bejelentkezés: +36 20 955 1032
Email cím: [email protected]

HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK

Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
E-mail cím: [email protected]
ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram