Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
hello world!

Mezobotox – Kevesebb hatóanyaggal természetes hatású végeredmény

A botox alkalmazása a szépészeti beavatkozások területén lassan két évtizedes múltra tekint vissza. Ez idő alatt az A típusú botulinum toxin a ráncokkal szemben egyik leggyakrabban alkalmazott hatóanyaggá vált a világon. A vékony injekciós tű segítségével bőr alá juttatható természetes fehérje neve manapság már szinte mindenkinek ismerősen cseng, a mezobotox létéről és az általa nyújtott lehetőségekről viszont sokkal kevesebbet lehet hallani...

...pedig a finom ráncok kisimítására alkalmazható kezelések közül ez tekinthető az egyik legnépszerűbb és legkorszerűbb orvosesztétikai beavatkozásnak. Mi a különbség a botox és a mezobotox kezelés között? Melyik testrészeknél ajánlott alkalmazni a hatóanyagot? A hosszú távú eredmény elérése érdekében milyen gyakran kell megismételni a terápiát? Összefoglalónkban ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

Botox vagy mezobotox – mi a különbség?

A botox és a mezobotox kezelések között a két legfőbb különbség a hatóanyag mennyiségében és a befecskendezett fehérjével elérendő hatásban keresendő. A hagyományos kezeléshez képest a mezobotox terápiánál 5-10-szer higítottabb hatóanyag gondoskodik a megcélzott terület kisimításáról, a mikrotűs eljárással pedig nem az izomba, hanem a bőr legfelső rétegébe jut el a botulinum toxin (így nem az izom bénul le, csak a bőrfelelület módusul).

Mezobotox – Kevesebb hatóanyaggal természetes hatású végeredmény

Hogyan hat a mezobotox a kezelt bőrfelületre?

A terápia hatására a bőrfelszín kisimul, a tág pórusok mérete és a verejtékezés mértéke lecsökken, az erőteljes faggyútermelés miatt fénylő bőr pedig visszanyeri természetes frissességét és szépségét. A kívánt eredmény eléréséhez egyetlen kezelés is elegendő, aminek a hatása 2-3 hónapig tart.

A mezobotox alkalmazása során teljesen természetes hatás érhető el. Amennyiben a kezelendő felületen mélyebb barázdák, szarkalábak vagy ráncok is jelen vannak, a mezobotoxot érdemes kombinálni a hagyományos botoxszal vagy egyéb orvosesztétikai beavatkozásokkal – ennek szükségességét a kezelést végző szakember tudja megítélni.

Milyen területeken alkalmazható a mezobotox?

Mezobotox akár a petyhüdtté vált kézfej, a térd feletti ráncos bőr vagy a megereszkedett fenék feszesítésére is alkalmazható, de elsősorban az alábbi területeken használják:

• szem körül

• homlokon

• orr- és ajakredőnél

• legörbülő szájzugban

• nyakon

• dekoltázs környékén

Mezobotox – Kevesebb hatóanyaggal természetes hatású végeredmény

Mire kell készülni a mezobotox kezelés előtt és után?

A teljes kezelés körülbelül fél órát vesz igénybe. A terápia előtt a smink eltávolításán és a bőrceruzával történő tervezésen kívül nincs szükség semmilyen előkészületre, azonban az esetleges ellenjavallatok (várandósság, vázizom betegségek) kizáró okot jelenthetnek! A kezelést követően kozmetikai termékek alkalmazása 24 óráig kerülendő. Emellett a páciensnek oda kell figyelnie, hogy 1-2 napon keresztül ne nyomogassa a kezelt területet, kerülje az arcmimika használatát, valamint 1 héten keresztül óvakodnia kell a napsugárzástól és az erőteljes hőhatásoktól.

Szeretne pillanatok alatt és fájdalommentesen megszabadulni a finom ráncoktól? A JP-Med orvosesztétikai stúdió szakemberei a bőrfiatalító mezobotox kezelést akár egy ebédszünetben is el tudják végezni. Dr. Jánosy Eszter és Dr. Jánosy Péter szeretettel várják a jelentkezését.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK


Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram