Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
hello world!

Esztétikai kezelések – Tisztázzuk a félreértéseket!

Fájdalmas, drasztikus beavatkozások; eltorzult, merev arcok; felfújt, érzéketlenné vált ajkak. Az esztétikai kezelések hallatán sokakban hasonló gondolatok idéződnek fel, pedig a non invazív eljárásoknak semmi köze nincs az imént felsorolt „rémképekhez”. Alábbi összefoglalónkat azzal a céllal állítottuk össze, hogy tisztázzuk a leggyakrabban emlegetett félreértéseket.

1. tévhit – Az esztétikai kezelések az idős embereknek szólnak

A bőr életkorának megőrzésében vagy fiatalításában a legjobb eredményeket akkor lehet elérni, ha nem az öregedés folyamata következtében leromlott állapotot kell kezelni, hanem a megelőzésre lehet koncentrálni, és konzerválható a fiatalság. Ellenkező esetben – ha az öregedés folyamata már előrehaladott – csak nagyobb erőfeszítések árán, kisebb valószínűséggel érhető el a kitűzött cél.

Esztétikai kezelések - Jp-Med

2. tévhit – Az esztétikai kezelések elvégzéséhez nincs szükség szakemberre

Az esztétikai orvoslást gyakran összemossák a kozmetikai kezelésekkel, pedig két markánsan különböző dologról van szó. Orvos esztétikai kezeléseket kizárólag orvosi diplomával rendelkező szakemberek végezhetnek, akiknek megvan a szaktudásuk, a megfelelő eszközeik és alapanyagaik a fiatalságmegőrző beavatkozások elvégzéséhez.

3. tévhit – Az esztétikai kezelések fájdalommal járnak

A minimál invazív eljárásokat manapság már teljesen fájdalommentesen lehet elvégezni. A helyi érzéstelenítés történhet injekcióval, vagy több, helyi érzéstelenítő keverékéből álló krémmel is kiiktatható a fájdalom. A korszerű töltőanyagok eleve tartalmaznak lidocain-t, ezért csupán a szúrás pillanata jelenthet némi diszkomfort érzést.

4. tévhit – A botox lebénítja az arcot

A kifejezéstelenné vált hollywoodi arcok rendszeresen témát adnak a bulvársajtónak, ezek az esetek azonban nem a botox veszélyeiről, hanem a kezelést végző emberek szakértelmének vagy szépérzékének a hiányáról tanúskodnak. A végeredmény minden esetben az orvos hozzáértésének és a használt töltőanyag mennyiségének a függvénye. A botulinum toxint az orvostudomány számos területén, évtizedek óta biztonságosan alkalmazzák. Nem okoz arcbénulást vagy mimikavesztést.

Esztétikai kezelések - Jp-Med

5. tévhit – Az esztétikai kezelésekkel nem lehet leállni

Tény, hogy az elérendő cél hosszú távú megőrzése érdekében bizonyos időközönként szükség van úgynevezett fenntartó eljárások alkalmazására, de az esztétikai kezelések szüneteltetése vagy abbahagyása után semmilyen negatív következménnyel nem kell számolni. A töltőanyagok felszívódása után a kezelések megkezdése előtti állapot áll vissza.

Esztétikai orvoslás – Látványos eredmény, drasztikus beavatkozások nélkül

Amikor a tükörbe pillantva elégedettek vagyunk azzal, aki visszatekint ránk, jogosan merül fel bennünk a gondolat, hogy ezt az állapotot szeretnénk minél tovább megőrizni. Az idő múlását természetesen nem áll módunkban megállítani, a megelőző, biostimulációs és biomodulációs kezelések segítségével viszont az öregedés folyamatát – vagyis annak szemmel látható jeleit és a szemmel nem látható szöveti változásokat, azaz bőrünk biológiai életkorát – lehetőségünk van befolyásolni.

Az orvos-esztétika alapvető filozófiája, hogy a drasztikus sebészeti beavatkozások helyett rendszeres (éves, féléves), kevésbé megterhelő, természetes anyagokon és eljárásokon alapuló kezelésekkel őrizzük meg a bőr fiatalságát, valamint az arcvonások összhangját a „lélek életkorával”. Ebben tud segítséget nyújtani Önnek Dr. Jánosy Eszter és Dr. Jánosy Péter.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
ORVOSI KEZELÉSEK

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a
Bejelentkezés: +36 20 955 1032
Email cím: [email protected]


HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®
KEZELÉSEK

Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram