Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
hello world!

Hasznos tudnivalók az esztétikai specialista felkeresése előtt

Mit vigyek magammal? Szükség van valamilyen előkészületre? Mire számíthatok az első konzultáción? Egy esztétikai specialista felkeresése előtt rengeteg kérdés felmerülhet a leendő páciensben. Az alábbi összefoglalót azzal a céllal állítottuk össze, hogy mindenki felkészülten és nyugodtan érkezhessen a rendelőbe.

1. Tervezzen előre!

A töltőanyaggal végzett kezelések után érdemes egy rövid pihenőidővel számolni. Ideiglenesen kialakulhatnak kisebb duzzanatok, bőrpír vagy véraláfutás, ezért nem ajánlott közvetlenül a beavatkozást követően programot tervezni. A szúráspontokat 24 órán keresztül nem érheti víz. A kozmetikumokat és a sminkhasználatot is ennyi ideig nélkülözni kell!

Esztétikai specialista

Fontos felhívni a figyelmet, hogy a szépészeti beavatkozásokat megelőzően ne szedjen olyan – például ibuprofén tartalmú – gyógyszereket, amik fokozhatják a vérzékenységet. A töltőanyaggal végzett kezelések előtt 7-10 nappal ajánlott ezeket a készítményeket elhagyni, hogy minimalizálni lehessen a nem kívánt mellékhatások kialakulását.

2. Érkezzen felkészülten!

Az első látogatás alkalmával a kezelőorvos számára hasznos lehet, ha magával viszi azokat a készítményeket, amiket rendszeresen alkalmaz a különböző bőrfelületek ápolására. A szakember így könnyebben fel tudja mérni, hogy milyen irányba érdemes elindulni – ajánlott-e bizonyos készítményeket elhagyni és/vagy más termékeket használni.

Amennyiben rendelkezik korábbi kezelési füzettel, az első konzultáció alkalmával vigye magával, hiszen az kezelőorvosnak tudnia kell, hogy az elvégzendő kezelés összeegyeztethető-e a korábbi terápiákkal.

Esztétikai specialista

A bőrállapot felméréséhez és a kezelések elvégzéséhez minden sminket el kell távolítani. A kezelőorvos számára az a legideálisabb, ha a rendelőbe tiszta arcbőrrel, smink nélkül érkezik.

3. Bízza magát a szakemberre!

Az első kezelés előtt a páciens megosztja a kezelőorvossal az elképzeléseit és az elérendő céljait. A konzultáció következő lépéseként az esztétikai specialista felveszi az anamnézist, szóba kerülnek a korábbi terápiák, a gyógyszerérzékenységek, a műtétek, valamint az esetleges belszervi és egyéb betegségek. Ezt követően az elvárásokat össze kell vetni a realitással, meg kell beszélni a kezelések várható eredményeit, végül pedig részletesen át kell beszélni, hogy mire lehet számítani.

Előfordul, hogy egy páciens ragaszkodik bizonyos beavatkozásokhoz, de a kívánt eredmény elérése érdekében kizárólag olyan terápiát érdemes megkezdeni, amit a szakember is javasol. Amennyiben a páciens már a legelső látogatás alkalmával az állapotfelmérés mellett kezelést is igénybe szeretne venni, lehetőség van arra, hogy az esztétikai specialista azonnal elvégezze a beavatkozást (ebben az esetben az időpontfoglalásnál szükséges jelezni, hogy a kezelőorvos hosszabb ellátási idővel számoljon).

Esztétikai specialista - ajakfeltöltés

Kezelés neve: RHA Kiss filler; Hatóanyag mennyisége: 0,7 ml

A változások dokumentálása és követhetősége érdekében a beavatkozás előtt képek készülnek a kezelendő felületről, így később egyértelműen láthatóvá válik a terápia hatékonysága (ezeket a felvételeket kizárólag abban az esetben használhatja fel egyéb célokra a kezelőorvos, ha a páciens erre külön írásos engedélyt ad).

+1 Bátran tegye fel kérdését online vagy személyesen!

Nem kapott választ a kérdésire? Mielőtt részt venne egy állapotfelmérésen vagy kezelésen, szeretne további tájékoztatást kapni? Forduljon bizalommal a JP-Med Orvosesztétikai Stúdió szakembereihez: Dr. Jánosy Eszter és Dr. Jánosy Péter szeretettel várják a jelentkezését.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK


Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram