Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
HIDRODERMABRÁZIÓS ARCÁPOLÁS 3 LÉPÉSBEN, AKÁR 30 PERC ALATT

Hydrafacial® arckezelések

Hidrodermabráziós eljárással az egészségesebb bőrért

A HydraFacial® az egyik legkorszerűbb, nem invazív (tű és szike nélküli), bőrfelszínmegújító orvosesztétikai arckezelés. A kezelés lényege a sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós technikában – személyre szabott szérumokkal (booster oldatokkal) történő „bőrcsiszolás” – rejlik, amely magába foglalja a tisztítás, kémiai hámlasztás, vákuumos nyirokmasszázs, pórustisztítás és mély szöveti táplálás folyamatát is.

Ingyenes konzultáció

Orvosi és orvoskozmetológiai szolgáltatásainkat ősszel közös centrumba költöztetjük. A centrumnyitást megelőzően ingyenes konzultációt biztosítunk stúdió kezelőnkben, ahol nyitás előtti akciókkal próbálhatja ki legmodernebb test- és arckezeléseinket. Amennyiben azonnali eredményt szeretne, ingyenes konzultációval egybekötött kezelésünkre jelentkezzen be.

Tisztít, fiatalít, hidratál

Terápia 3 lépésben:

1. Tisztítás + kémiai hámlasztás: szennyeződések eltávolítása, bőrmegújítás és gyengéd hámlasztás a felfrissült sima bőrért.
2. Eltávolítás + hidratálás: fájdalommentes pórustisztítás, valamint hidratálás és táplálás aktív összetevőkkel.
3. Megelőzés + védelem bőrtípusnak megfelelő booster szérumokkal: extra kényeztetés antioxidánsokkal és peptidekkel, hogy maximalizáljuk a bőr ragyogását.

Arckezelés minden bőrtípusra, személyre szabva

A HydraFacial® a variálható booster ampullák miatt személyre szabott kezelést nyújt. Így jó választás lehet problémás bőrre, vagy az öregedési folyamatok visszafordítására egyaránt.

A kezelés során kizárólag a hámrétegen dolgozunk: nem invazív, nem hatolunk be az irharétegbe, így a kezelés fájdalommentes.
Kiegészítő kezelések:


1. LED fényterápia: a terápia során megválasztott hullámhosszú LED fényt alkalmazunk a bőrre terápiás célokra. A LED fények (vörös és/vagy kék) használata kiváló befejező lépés a HydraFacial terápiákban (a Signature kivételével minden más kezelésnek részét képezi).
2. Nyirokmasszázs: a mechanikus nyirokkezelés elősegíti a méreganyagok eltávolítását a bőrből. Eltávolításuk fontos a bőr számára, természetes, egészséges és ragyogó megjelenést biztosítva. Kezelésre alkalmas területek: Arc, kezek, lábak, has, hát. (A nyirokmasszázs a Platinum kezelés része).


Akár azonnal látható eredmény

A kezelés után egyenesen visszatérhet a szokásos tevékenységekhez, vagy elmehet egy különleges eseményre, sminkelve is.
Ötvözi a hétköznapi arckezelés kellemes élményét olyan eredményekkel, amelyeket elvárhat egy orvosesztétikai arckezeléstől. Klinikailag igazolt hatás:

- 90% - a ráncok kialakulása csökken
- 94% - csökkennek a pigmentfoltok
- 97% - simább, puhább, ragyogóbb és fiatalabb bőr

Hydrafacial® Signature kezelés

Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 30 perc. 

Hydrafacial® Rozatrol Booster kezelés (Delux)

Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal kipirosodásra hajlamos, rozaceás bőrre. Letisztításból, gyengéd kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 45 perc. 

Hydrafacial® Britenol Booster kezelés (Delux)

Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal pigmentfoltos bőrre. Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 45 perc. 

Hydrafacial® Dermabuilder

Finom és felszínes ráncok kezelésére. Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 45 perc. 

Hydrafacial® Platinum kezelés

Bőrtisztítás, enyhe savas hámlasztás csaknem minden bőrtípusra (Fitzpatrick I-V). Finomráncok és ráncok kezelésére. Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, speciális hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 1 óra. 

A HydraFacial® kezelés ellenjavallott az alábbi esetekben:

- Aktív daganatos állapot
- Töltőanyagok (hialuron) után 14 napig
- Terhesség, szoptatás
- Lézer kezelés után 3-4 hétig, illetve ameddig a duzzanat nem apad le
- Aktív napégés
- Allergia kagylófélékre (az egyik fő összetevő a termékekben!)
- Allergia C-vitaminra
- Ekcéma/psoriasis (pikkelysömör)
- Láz, friss seb az arcon
- Ajakherpesz, szemölcs

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK


Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram