Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATA MEGÁLLÍTHATÓ

Megelőző kezelések

Időben kell cselekednünk

Az orvos esztétika a szépségipari szolgáltatások és a plasztikai sebészet között elhelyezkedő speciális szakterület, amelynek jelentős részét teszik ki a megelőző jellegű (preventív) terápiák. Ennek az az oka, hogy – sok más gyógyászati szakághoz hasonlóan – a legjobb eredményeket mi is akkor tudjuk elérni, ha nem az öregedés folyamata következtében leromlott állapotot kell kezelnünk, hanem a megelőzésre koncentrálhatunk.

Figyelembe vesszük a bőr aktuális állapotát

Ezt úgy is megfogalmazhatjuk, hogy ha valaki már azelőtt kellő figyelmet fordít a prevencióra, hogy az öregedés jeleit fokozottan észlelné a megjelenésében, az jó eséllyel életének későbbi szakaszaiban is meg tudja tartani fiatalos küllemét.

Ellenkező esetben, ha az öregedés folyamata már előrehaladott, és azt kell kezelnünk, csak nagyobb erőfeszítések árán, kevésbé eredményesen tudjuk megtenni — ezek az esetek jellemzően inkább a plasztikai sebészet területéhez tartoznak.

Fontos tudni, hogy a legjobban működő eljárások a szervezet saját erőforrásait hasznosítják, így például booster kezeléseink ott hatnak igazán, ahol a szervezet megfelelő elaszticitást tud biztosítani a kollagénszintézis folytán.

Az öregedés folyamata lelassítható – Cél a megelőzés!

Mivel a bőröregítő faktorok – például a napfény, a környezeti toxinok, a nem megfelelő táplálkozás vagy a szabad gyökök – egyre hangsúlyosabban jelen vannak az életünkben, érdemes mielőbb figyelmet fordítani az öregedési folyamatok megelőzésére. Éppen ezért helyesnek tartjuk – és praxisunkban sokszor találkozunk olyannal –, hogy valaki akár már 25 éves korban, fiatal bőrrel és ránctalan arccal is bejelentkezik hozzánk konzultációra.

Személyre szabott terápiás tervet alakítunk ki

Mindebből következik az is, hogy az orvos esztétika terápiákra nem alkalmi beavatkozásként kell tekinteni: ahogy fodrászhoz, kozmetikushoz is rendszeresen járunk, úgy ezeket a kezeléseket is folyamatosan, személyre szabott terápiás terv szerint kell végezni. Az öregedés folyamata így lelassíthatóvá, megállíthatóvá válik.

Tekintse meg megelőző kezeléseinket, és foglaljon időpontot! Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Baby botox

A baby botox (vagy mikrobotox) kezelés során a tradicionális botox eljárásokhoz képest jóval kevesebb hatóanyagot célzottabb módon használunk, így az izmok nem lazulnak el teljes mértékben, az arc rugalmassága megmarad, és természetesebb összhatást tudunk elérni. Különösen kedvelt és hatékony eljárás a kezdődő ráncok, szarkalábak preventív terápiájában.

Beauty booster

A beauty booster terápia során hidratáló booster injekciót juttatunk a bőrbe, amely csökkenti az öregedés jeleit, kisimítja a durva vagy egyenetlen arcbőrt, és fokozza a természetes kollagéntermelést.

Redensity 1

Hialuronsavat, aminosavakat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó booster injekció, melyet az arcbőr, a nyak és a nyakvonal mély hidratálására terveztek.

FTC vékonyszálas kontúrterápia

A vékonyszálas kontúrterápia sebészi beavatkozás nélkül képes helyreállítani az arc kontúrjait és megemelni a bőrt. A kezelés során használt felszívódó szálak megtámasztják a kötőszövetet, hosszú távon pedig fokozzák a regeneratív folyamatokat. Jellemzően 20-50 szálat használunk egy alkalommal.

Hydrafacial® Signature kezelés

Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 30 perc. 

Hydrafacial® Rozatrol Booster kezelés (Delux)

Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal kipirosodásra hajlamos, rozaceás bőrre. Letisztításból, gyengéd kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 45 perc. 

Hydrafacial® Britenol Booster kezelés (Delux)

Bőrmegújítás speciális hatóanyagokkal pigmentfoltos bőrre. Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 45 perc. 

Hydrafacial® Dermabuilder

Finom és felszínes ráncok kezelésére. Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 45 perc. 

Hydrafacial® Platinum kezelés

Bőrtisztítás, enyhe savas hámlasztás csaknem minden bőrtípusra (Fitzpatrick I-V). Finomráncok és ráncok kezelésére. Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, speciális hatóanyag bevitelből, LED fényterápiából és hidratálásból áll. A kezelés időtartama: 1 óra. 

Venus Legacy® arckezelés

Kezelhető területek: elsősorban arc, nyak, dekoltázs, szemkörnyék, kombináltan is. A kezelési idő a kezelt terület nagyságától függően 15-60 percet vesz igénybe. Foglaljon időpontot a +36 30 215 5687 telefonszámon.

Venus Legacy® testkezelés

Kezelhető területek: toka, belső vagy hátsó/teljes comb, csípő, fenék, vádli, térd, kézfej, has, oldalak és derék, teljes hát. A kezelési idő a kezelt terület nagyságától függően 15-60 percet vesz igénybe. Foglaljon időpontot a +36 30 215 5687 telefonszámon.
ORVOSI KEZELÉSEK

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a
Bejelentkezés: +36 20 955 1032
Email cím: [email protected]

HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®, GENTLEMAX PRO® KEZELÉSEK

Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
E-mail cím: [email protected]
ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram