Töltőanyagaink árából most 10 000 forint kedvezményt biztosítunk! I Tovább a részletekhez!
A LEGELSŐ LÉPÉS AZ EGÉSZSÉGES BŐR FELÉ VEZETŐ ÚTON

Orvos esztétika konzultáció

Felmérjük a páciens állapotát

Új vendégeinkkel az első kezelés előtt minden esetben megbeszéljük az elképzeléseiket és céljaikat, illetve felvesszük az anamnézist, amely során kitérünk a korábbi kezelésekre, gyógyszerérzékenységekre, műtétekre, belszervi és egyéb betegségekre.

Amennyiben a páciens rendelkezik korábbi kezelési füzettel, kérjük, hogy hozza magával, hiszen tudnunk kell, hogy az általunk végzendő kezelés összeegyeztethető-e a korábbi terápiákkal.

Összevetjük az elvárásokat és a realitást

Az orvos esztétika konzultáció következő lépése, hogy a páciens elvárásait összevetjük a realitással, és megbeszéljük a kezelések várható eredményeit. Irreális célokat soha nem vállalunk, szükség esetén drasztikusabb terápiákra irányítjuk át az érdeklődőt.

Amennyiben szükséges, kidolgozunk egy hosszú távú kezelési tervet, amely összhangban áll a páciens céljaival, és az előirányzott büdzsével.

Megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket

Az orvos esztétika konzultáció zárásaként bőrceruza és tükör segítségével bemutatjuk, majd részletesen átbeszéljük, hogy mi történik a kezelés(ek) során. Erre minden esetben sort kerítünk a terápia előtt, ezért amennyiben a páciens már az első látogatásakor konkrét kezelésre szeretne bejelentkezni, úgy elég arra időpontot foglalnia.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tapasztalja meg saját bőrén a minimál invazív eljárások hatékonyságát!
ORVOSI KEZELÉSEK

Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a
Bejelentkezés: +36 20 955 1032
Email cím: [email protected]


HYDRAFACIAL®, VENUS LEGACY®,
COOLTECH DEFINE®
KEZELÉSEK

Cím: 1033, Budapest, Szentendrei út 95.
Bejelentkezés: +36 30 215 5687
Email cím: [email protected]


ORVOS ESZTÉTIKA – KEZELÉSEK A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁVAL
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram